Входни врати блиндирани

Входни врати в София – внос и дистрибуция от Борман Комерс, град София – полски, румънски и турски врати от заводи-производители. Цени на входните врати от StarCelikKapi, PortaDoors, Classen. Брошури с цени на врати на склад.

**************************************************

Налични на склад блиндирани входни врати в София – брошура с цени. Вратите в брошурата се поддържат в постоянна складова наличност и могат да бъдат доставени и монтирани в срок до 5 работни дни. Входните врати в брошурата са подходящи и за апартаменти, и за къщи – издръжливи на атмосферните условия.

**************************************************

 

Blindirani vrati na sklad - broshura 2017

Турски входни врати на склад в София – брошура с цени.2017

Входните врати, които са изложени в горната брошура, е препоръчително да бъдат монтирани на зидарски отвор 94 до 100 см. ширина и 200 до 205 см. височина на отвора. Ако размера при Вас е по-малък, то можем да предложим и разширяване на светлия отвор.

В постоянна складова наличност в София, се поддържат САМО блиндираните входни врати в брошурата горе, само в посочените цветове за моделите, и румънската входна врата ELEGANT 03 по-долу, в цвят венге.

Входна врата ELEGANT 03 – венге – от Румъния.

Румънска входна врата за апартаменти

Входна врата ELEGANT 03 – венге

 

Цена с ДДС: 469 лв.

Налична на склад в София.

Посочената цена за румънската входна врата е за пълен комплект с всички аксесоари, брави и дръжки. Цената е с включен ДДС. Цената за доставка, демонтаж на старата врата, и монтаж на новата врата е 90 лв. (Ако се наложи изместване на отвора, или къртене на стара метална панелна каса – се доплаща)

Комплекта включва:

 • Каса метална 12 см, фиксирана щок, прахово боядисана, дебелина на метала 2 мм;
 • Едностранни первази – метални;
 • Уплътнения гумени по касата;
 • Праг метален;
 • Дебелина на крилото 70 мм, с метални листове, облицовано с ламиниран 10 мм МДФ;
 • Минерална вата за шумо и топлоизолация;
 • Брави с две независими заключващи системи (долна секретна с „ямков” патрон и горна секретна);
 • Профили за уребряване в крилото;
 • Бронировки на патроните с капачки против разпробиване;
 • Иноксови дръжки;
 • Шпионка;
 • За монтаж на зид със светъл отвор 88-91 х 202-204 см

***Възможните посоки за отваряне на вратата са САМО НАВЪТРЕ – лява или дясна.

***Вратата пълен комплект (крило, каса и аксесоари) тежи 72 кг.
***Подходяща е само за входна на апартаменти – не се монтира за входна на къщи.

**************************************************

Турски блиндирани врати на StarCelikKapi – подредени по серии на завода-производител. Всички модели входни врати от сериите могат да бъдат поръчани в някой от магазините ни в град София, във различни размери. Срок на производство и доставка – 35 работни дни.

**************************************************

 

Блиндирани врати Серия DOGA – цена на входна врата от серията – 680 лева / Серия PARKDOOR – цена 560 лева.
МДФ плоча 8 милиметра, покрита с висококачествено ламинирано покритие, в съчетание с рустикални мотиви – за предната част на крилото и 8 милиметрово покритие от ламиниран МДФ от вътрешната част на крилото. Касата и рамката на крилото са покрити със Текстурно Матово Епоксидно Прахово покритие. Заключваща система: Euro Cylinder с 13 точкова централна система. Останалите технически характеристики на серията са същите, като посочените в брошурата на поддържаните на склад входни врати на StarCelikKapi. *** Същите модели от серията, могат да се поръчват с технически характеристики като поддържаната на склад серия PARKDOOR, на цена от 560 лева за 1 брой входна врата
Цветовете, в които могат да се поръчат блиндираните врати от сериите DOGA и PARKDOOR. Достоверност на 100% за цвета можем да гарантиранаме единствено и само в магазините ни в София – или на монтираните мострени врати, или на оригиналните цветови мостри на завода.

Цветове на входните врати

Блиндирани врати Серия LAMINOX – цена на входна врата от серията – 763 лева
МДФ плоча 8 милиметра, покрита с двуцветно висококачествено ламинирано покритие (единия цвят е винаги ИНОКС) в предната част на крилото и 8 милиметрово покритие от ламиниран МДФ от вътрешната страна на крилото. Касата и рамката на крилото са покрити със Текстурно Матово Епоксидно Прахово покритие. Заключваща система: Euro Cylinder с 13 точкова централна система. Останалите технически характеристики на серията са същите, като посочените в брошурата на поддържаните на склад входни врати на StarCelikKapi.
Блиндирани врати Серия ARTE – цена на входна врата от серията – 988 лева
МДФ плоча 8 милиметра, покрита с двуцветно висококачествено ламинирано покритие в предната част на крилото и 8 милиметрово покритие от ламиниран МДФ от вътрешната страна на крилото. Касата и рамката на крилото са покрити със Текстурно Матово Епоксидно Прахово покритие. Заключваща система: Euro Cylinder с 13 точкова централна система. Останалите технически характеристики на серията са същите, като посочените в брошурата на поддържаните на склад входни врати на StarCelikKapi.
Блиндирани врати Серия BOSS – цена на входна врата от серията – 1380 лева
18 милиметрова МДФ плоча, със специално дизайнерско поливинилово покритие от външната страна на крилото и 8 милиметрово МДФ покритие от вътрешната страна на крилото. Касата и рамката на крилото са боядисани със Текстурно Матово Епоксидно Прахово покритие. Заключваща система: Euro Cylinder с 13 точкова централна система. Другите технически характеристики на серията са същите, като посочените в брошурата на поддържаните на склад входни врати на StarCelikKapi.
Блиндирани врати Серия CRYSTAL – цена на входна врата от серията – 1310 лева
12 милиметрова МДФ плоча и 8 милиметра закалено стъкло от предната страна на крилото и 8 милиметрово МДФ покритие от вътрешната страна на крилото. Касата и рамката на крилото са боядисани със Текстурно Матово Епоксидно Прахово покритие. Заключваща система: Euro Cylinder с 13 точкова централна система. Останалите технически характеристики на серията са същите, като посочените в брошурата на поддържаните на склад входни врати на StarCelikKapi.
Блиндирани врати Серия STONE – цена на входна врата от серията – 1700 лева
8 милиметрова МДФ плоча в съчетание с апликации от естествено дърво в предната повърхност на крилата и 8 милиметрово МДФ покритие от вътрешната страна на крилото. Касата и рамката на крилото са боядисани със Текстурно Матово Епоксидно Прахово покритие. Заключващата система е Euro Cylinder с 13 точкова централна система. Останалите технически характеристики на серията са същите, като посочените в брошурата на поддържаните на склад входни врати на StarCelikKapi.
Блиндирани врати Серия HOLOGRAM – цена на входна врата от серията – 1840 лева
8 милиметрова дизайнерска МДФ плоча с апликация от 3D лазерна гравюра в предната повърхност на крилата и 8 милиметрово МДФ покритие от вътрешната страна на крилото. Касата и рамката на крилото са боядисани със Текстурно Матово Епоксидно Прахово покритие. Заключващата система е Euro Cylinder с 13 точкова централна система. Останалите технически характеристики на серията са същите, като посочените в брошурата на поддържаните на склад входни врати на StarCelikKapi.
Блиндирани врати Серия NANO LAMINOX – цена на входна врата от серията – 1210 лева
8 милиметрова дизайнерска МДФ плоча с двуцветно ламинирано покритие в предната част на крилото и 8 милиметрово ламинирано МДФ покритие от вътрешната страна на крилото. Касата и рамката на крилото са боядисани със Текстурно Матово Епоксидно Прахово покритие. Заключваща система: Euro Cylinder с 13 точкова централна система. Останалите технически характеристики на серията са същите, като посочените в брошурата на поддържаните на склад входни врати на StarCelikKapi.
Блиндирани врати Серия GRANITE – цена на входна врата от серията – 1643 лева
12 милиметрова дизайнерска МДФ плоча в съчетание с апликация от гранитен камък в предната част на крилото и 8 милиметрово ламинирано МДФ покритие от вътрешната страна на крилото. Касата и рамката на крилото са боядисани със Текстурно Матово Епоксидно Прахово покритие. Заключваща система: Euro Cylinder с 13 точкова централна система. Останалите технически характеристики на серията са същите, като посочените в брошурата на поддържаните на склад входни врати на StarCelikKapi.
Блиндирани врати Серия AVANGARD – цена на входна врата от серията – 1643 лева
8 милиметрова дизайнерска МДФ плоча в съчетание с апликация ИНОКС в предната част на крилото и 8 милиметрово ламинирано МДФ покритие от вътрешната страна на крилото. Касата и рамката на крилото са боядисани със Текстурно Матово Епоксидно Прахово покритие. Заключваща система: Euro Cylinder с 13 точкова централна система. Останалите технически характеристики на серията са същите, като посочените в брошурата на поддържаните на склад входни врати на StarCelikKapi.
Блиндирани врати Серия SPECIAL – цена на входна врата от серията – 1575 лева
8 милиметрова дизайнерска МДФ плоча с акрилно покритие в предната част на крилото и 8 милиметрово ламинирано МДФ покритие от вътрешната страна на крилото. Касата и рамката на крилото са боядисани със Текстурно Матово Епоксидно Прахово покритие. Заключваща система: Euro Cylinder с 13 точкова централна система. Останалите технически характеристики на серията са същите, като посочените в брошурата на поддържаните на склад входни врати на StarCelikKapi.
Блиндирани врати Серия SMART – цена на входна врата от серията – 1448 лева
8 милиметрова дизайнерска МДФ плоча с двуцветно ламинирано покритие, в съчетание с специално изработени ръчни апликации за дръжка в предната част на крилото и 8 милиметрово ламинирано МДФ покритие от вътрешната страна на крилото. Касата и рамката на крилото са боядисани със Текстурно Матово Епоксидно Прахово покритие. Заключваща система: Euro Cylinder с 13 точкова централна система. Останалите технически характеристики на серията са същите, като посочените в брошурата на поддържаните на склад входни врати на StarCelikKapi.
Блиндирани врати Серия LEATHER – цена на входна врата от серията – 1840 лева
6 милиметрова МДФ плоча с апликации от кожа и елементи от инокс при външната предна част на крилото и 8 милиметрово ламинирано МДФ покритие от вътрешната страна на крилото. Касата и рамката на крилото са боядисани със Текстурно Матово Епоксидно Прахово покритие. Заключваща система: Euro Cylinder с 13 точкова централна система. Останалите технически характеристики на серията са същите, като посочените в брошурата на поддържаните на склад входни врати на StarCelikKapi.
Блиндирани врати Серия OUTDOOR – цена на входна врата от серията – 1964 лева
8 милиметрова плоча от МДФ, дизайн в съчетание на ламинат и инокс за предната част на крилото и 8 милиметрово покритие от МДФ – ламинирано – от вътрешната страна на крилото. Касата и рамката на крилото са покрити със Текстурно Матово Епоксидно Прахово покритие. Заключваща система: Euro Cylinder с 13 точкова централна система. Останалите технически характеристики на серията са същите, като посочените в брошурата на поддържаните на склад входни врати на StarCelikKapi.
Блиндирани врати Серия BOSPHORUS – цена на входна врата от серията – 1310 лева
8 милиметра МДФ плоча, покрита с гланциран ламинат и ръчно изработени футуристични апликации от МДФ и кожа в предната част на крилото и 8 милиметрово покритие от МДФ – ламинирано – от вътрешната страна на крилото. Касата и рамката на крилото са покрити със Текстурно Матово Епоксидно Прахово покритие. Заключваща система: Euro Cylinder с 13 точкова централна система. Останалите технически характеристики на серията са същите, като посочените в брошурата на поддържаните на склад входни врати на StarCelikKapi.
Блиндирани врати Серия RUSTIC – цена на входна врата от серията – 1056 лева
8 милиметра МДФ плоча, покрита с дизайнерско ламинирано покритие, в съчетание с рустикални апликации в предната част на крилото и 8 милиметрово покритие от МДФ – ламинирано – от вътрешната страна на крилото. Касата и рамката на крилото са покрити със Текстурно Матово Епоксидно Прахово покритие. Заключваща система: Euro Cylinder с 13 точкова централна система. Останалите технически характеристики на серията са същите, като посочените в брошурата на поддържаните на склад входни врати на StarCelikKapi.
Блиндирани врати Серия LAMINART – цена на входна врата от серията – 1183 лева
МДФ плоча 8 милиметра, покрита с висококачествено гланцирано двуцветно ламинирано покритие в предната част на крилото и 8 милиметрово покритие от МДФ ламиниран гланц от вътрешната страна на крилото. Касата и рамката на крилото са покрити със Текстурно Матово Епоксидно Прахово покритие. Заключваща система: Euro Cylinder с 13 точкова централна система. Останалите технически характеристики на серията са същите, като посочените в брошурата на поддържаните на склад входни врати на StarCelikKapi.
Блиндирани врати Серия INOX – цена на входна врата от серията – 1056 лева
МДФ плоча 8 милиметра, покрита с висококачествено ламинирано покритие, в съчетание с апликации от ИНОКС за предната част на крилото и 8 милиметрово покритие от ламиниран МДФ от вътрешната страна на крилото. Касата и рамката на крилото са покрити със Текстурно Матово Епоксидно Прахово покритие. Заключваща система: Euro Cylinder с 13 точкова централна система. Останалите технически характеристики на серията са същите, като посочените в брошурата на поддържаните на склад входни врати на StarCelikKapi.

**************************************************

Каталози на заводите-производители на блиндирани входни врати, които Борман Комерс предлага в София. с които работим. Могат да се поръчват всички модели от асортимента на заводите, включително и моделите входни врати на StarCelikKapi по-горе – на заявка към производителите – срок на доставка до склада в София – 35 работни дни

Ценовите листи на моделите външни врати можете да погледнете в приложените PDF файлове с цените за всеки от заводите. Цените са с ДДС и са франко склад София. Доставка и монтаж не са включени в цената.

**************************************************

Врати входни StarCelikKapi

Изтегли или отвори каталога на StarCelikKapi (PDF файл)
Врати входни каталог - StarCelik - Турция

Турски блиндирани врати StarCelikKapi в София

Врати входни Porta Doors

Изтегли/отвори каталога
Входни врати от полски производител Порта Доорс

Полски входни врати Porta Doors в София

Врати входни Classen

Изтегли/отвори каталога
Блиндирани врати Classen

Полски входни врати Classen в София

Решили сте да си поръчате входна врата от нас? Как може да стане това:
Монтаж за блиндирани врати единични бройки, предлагаме само за София – област.
1. Достатъчно е да се обадите по телефона (ако не сте взели решение при посещението си в някой от магазините ни), и да дадете точен адрес на обекта, където ще се поставя блиндираната врата;
2. До 2-3 часа най-късно, наш служител Ви връща обаждането, като с него се уговаряте за ден и точен час, в който консултант от Борман Комерс ще Ви посети, за да вземе размери за входната врата и съответно да Ви консултира на място, ако има нужда от това;
3. На следващия ден (понякога и на същия) размерите Ви са в офиса и са обработени. Когато пожелаете, можете да посетите някой от магазините ни, за да се подпише Договор за продажба на входни врати. При подписване на договора, се заплаща приблизително 50% от стойността на поръчката в брой, или с банков превод по сметка на фирмата;
4. След като вратата по поръчката Ви пристигне в склада, до 1-2 дни след пристигането ще Ви се обади наш служител, ако имате готовност за монтаж – уговаряте дата и съответно монтираме;
4.1. Ако външната врата, която сте поръчали, е от наличностите в склада в София (това естествено Вие го знаете още преди вземането на размерите и преди поръчката), то може да се уговори ден за монтаж още при самото подписване на договора – обикновено до 3-4 дни можем да реагираме.
Допреди 4 години, фирма Борман Комерс развиваше своята дейност най-вече в град София, но тя вече се простира в цяла България, благодарение на входните врати от Турция.
С тази публикация, ще се постараем да ви представим една от основните дейности на фирмата – входните блиндирани врати.
Ако решите да попитате някого, налага ли се в дома му да има сигурна врата, той със сигурност ще отговори, че точно там това е най-наложително. Защитата на дома е най-важна, но освен това, вратата може да служи за предпазване от студ, за спиране на външния шум и т.н. Колкото е по-здрава вратата, толкова по-уверени и спокойни ще се чувствате в жилището си.
Сигурност – болшинството от хората предпочитат блиндираната входна врата най-вече заради това нейно качество. Това поражда въпроса – кой материал е най-добър и каква да бъде вратата – от метал или дърво? Всеки знае, че металните врати са много издръжливи и здрави, както и че се поддържат много лесно.
Металните врати в днешно време по нищо не отстъпват на вратите от дърво и изглеждат много добре външно. Те могат да бъдат покрити както с кожа, така и с дърво, пластмасови покрития и т.н. За целта има много разнообразни цветове и модели. Металните врати набират все по-голяма скорост и стават по-предпочитани за домовете от дървените.
Дебелината на крилото зависи от материала, който се използва. Един метален лист не би трябвало да бъде по-тънък от 1.2 милиметра. Най-често се използват такива с дебелина 2 милиметра. Дебелината на крилото зависи също и от вътрешността му, от изолиращите панели и неговото оребряване. Дебелината на една стандартна входна врата не би следвало да бъде по-малка от 50 милиметра, като може да достигне дори до 125 милиметра.
Когато се прави избор на блиндирана врата е добре да се проверят какви са нейните звукоизолационни и топлоизолационни свойства. Задължително е тя да бъде с каучукови или силиконови уплътнения между крилото и касата.
В декоративните панели звуковите вибрации могат да се абсорбират, за това тяхната дебелина е по-добре да бъде голяма. Вътрешността на крилото трябва да бъде запълнена с изолиращи материали, като например пенопласт, вата, вермикулит и др. Добре е да се обърне специално внимание на топло и звукоизолацията, още по време на монтажа, защото тогава може да се направи и друго – да се запълни пространството между касата и стената.
Не трябва да се подценяват и пантите, защото те са един от най-важните елементи на входната врата. Добре е да са здрави, за да бъде вратата сигурна и надеждна. Ако са качествени, няма да се износят лесно и крилото да провисне. Хубаво е също да имат пасивни шипове, които да са поне по 2 на панта.
Заключванията на блиндираните врати трябва да бъдат минимум две или повече, като например точково и цилиндрово. Много по-сложно е да се избие точков патрон, като това е почти невъзможно. При тях ключовете се имитират изключително трудно. Ако има две различни защити, сигурността става много голяма.
Шпионката също трябва да е добре и да има широк ъгъл на виждане – до 200 градуса. Хубаво е да бъде с капаче от вътрешната си страна. Ако се монтира видеодомофон с разговорно устройство, тогава сигурността ще бъде още по-голяма, а шпионката става излишна. В такива случаи, върху вратата може да се постави огледало.
За някои може монтажа на входна врата да изглежда лесно начинание, но това не е точно така. Той трябва да се извърши от опитни специалисти с дългогодишен опит, а любителите да наблюдават отстрани.
Ако се вслушате в съветите на Борман Комерс, ще успеете да намерите подходяща врата за дома си и да се радвате на сигурността и спокойствието, които ви очакват.
 Copyright 2011-2017(c) Борман Комерс – врати София, Белите брези, улица Дойран 9-Б, 1680 София, България +359 2/868 9999 ()   +359 88 422 3581 *** 
Достоверност на информацията
Дата на създаване
Прегледано съдържание за
Турски входни врати Борман
Рейтинг на автора
51star1star1star1star1star