Интериорни врати вътрешни

Вътрешни интериорни врати Борман

Интериорни врати в София – внос и диструбуция от Борман България, град София – български, немски и полски производители. Брошури с цени на вътрешните врати на склад. Пълни ценови листи на производителите от Classen, Porta Doors, Gradde.

**************************************************

Интериорни врати на склад в София

Вътрешни интериорни врати в София – на склад. Брошура с цени. Доставка без монтаж – до 2 дни, доставка с монтаж – до 10 дни. Ламинатни врати, фалцови – складова наличност.

Всички актуални модели на интериорните врати, които предлага Борман, можете да видите и на страницата за интериорните врати на borman.biz – актуализация минимум 2 пъти в месеца. Нови, по-ниски цени на вратите и кухните за 2020г.

**************************************************

Цени интериорни врати склад в София 2018
Вътрешни интериорни врати от Полша – на склад в София – от Борман България
Брошура с цени на вратите Gradde – поддържат се на склад в София

**************************************************

Интериорни врати на поръчка към заводите

Каталозите на заводите-производители на вътрешните интериорни врати на Борман, с които работим. Всички модели могат да се поръчват – на заявка – срок на производство и доставка до склада в София – 35 работни дни.

Ценовите листи на всички модели вътрешни врати (крила и каси), можете да погледнете в приложените PDF файлове с цените за вратите на всеки от заводите. Всички цени са с включен ДДС и са франко склад София. Доставка и монтаж не са включени в цената – 40 лв. за монтаж с права регулируема или щок каса, 50 лв. със заоблена луксозна каса.

**************************************************

Врати интериорни Classen

[button link=“http://borman.biz/PDF/Classen-doors-katalog-EN_RU-2017.pdf“ target=“blank“ style=“3d“]Врати интериорни Classen – каталог[/button] [button link=“http://borman.biz/PDF/CLASSEN-ceni-polski-interiorni-vrati-2017.pdf“ target=“blank“ style=“3d“ background=“#efd82d“ color=“#000000″]Врати интериорни Classen – цени[/button]

Врати интериорни Porta Doors

[button link=“http://borman.biz/PDF/PORTADoors-katalog-EN-2017.pdf“ target=“blank“ style=“3d“]Врати интериорни PortaDoors – каталог[/button] [button link=“http://borman.biz/PDF/Price list PortaDoors_2017_ot 1.11.2017.pdf“ target=“blank“ style=“3d“ background=“#efd82d“ color=“#000000″]Врати интериорни PortaDoors – цени[/button]

[note]Поръчка на интериорна врата от Борман[/note]

Желаете да поръчате от нас вътрешни врати за района на област София – как може да стане това:
1. Достатъчно е да се обадите по телефона (ако не сте взели решение при посещението си в някой от магазините ни), и да дадете точен адрес на обекта, където ще поставяте вратите;
2. До 2-3 часа най-късно, наш служител Ви връща обаждането, като с него се уговаряте за ден и точен час, в който консултант от Борман България ще Ви посети, за да вземе размери за вратите и съответно да Ви консултира на място, ако има нужда от това;
3. На следващия ден (понякога и на същия) размерите Ви са в офиса и са обработени. Когато пожелаете, можете да посетите някой от магазините ни, за да се подпише Договор за продажба на интериорни врати. При подписване на договора, се заплаща приблизително 50% от стойността на поръчката в брой, или с банков превод по сметка на фирмата;
4. След като вратите по поръчката Ви пристигнат в склада, до 1-2 дни след пристигането ще Ви се обади наш служител, ако имате готовност за монтаж – уговаряте дата и съответно монтираме;
4.1. Ако вътрешните врати, които сте поръчали са от наличностите в склада в София (това естествено Вие го знаете още преди вземането на размерите и преди поръчката), то може да се уговори ден за монтаж още при самото подписване на договора.

**************************************************

Съхранение на вътрешните врати

С тази статия, ще се опитаме да ви обясним какви са разликите между различните видове вътрешни врати и да ви разясним някои понятия, които ще ви помогнат при контакт с продавач-консултантите в магазините за интериорни врати. Вече 12 години, фирма Борман България присъства на българския пазар и е изградила свой собствен начин на работа. Тя помага на хората да намерят вратите, които търсят, и се старае да бъде максимално полезна.

Има няколко признака, по които вратите могат да се класифицират:
– Според начина си на отваряне – могат да бъдат плъзгащи се, с панти, сгъваеми и др;
– Според конструктивните си особености и начина на производство – от ПДЧ, МДФ и масив;
– Според вида на материалите, които се използват за покритие – ламинатни врати, врати от масив, врати от МДФ, фурнировани врати;
– Според крилата и техния брой – еднокрили, двукрили, с пасивно крило;
– Според формата на крилото – правоъгълни и с арка;
– Според вида на на крилото – стъклени, с полустъкло и плътни.

Много е важно интериорните врати да бъдат монтирани от специалисти, които разполагат с подходящи инструменти и знаят какво правят.

Помещенията, където ще се монтират новите врати, трябва да са сухи. Дървото не бива да се поставя в мокри помещения, защото е хидроскопичен материал.

Хубаво е, преди вратите да се монтират в помещението, да престоят в него няколко денонощия. По този начин те ще се аклиматизират, докато са в легнало състояние. Това се прави най-вече когато времето е студено, но и при топло време няма да навреди. Докато вратите се аклиматизират, опаковката не трябва да се сваля от тях.

Върху местата, където ще се монтират пантите и заключващите механизми, може да се постави силикон или друга съставка с консервиращи свойства, за да се избегне контакт на вратата с лакираната повърхност и да се спре проникването на влага.

Съхраняването трябва да е на гладка и равна повърхност, която задължително да бъде суха. По този начин ще се предотврати появата на деформации преди монтажа. Докато се съхранява вратата, тя не бива ад е близо до нагряващи се уреди и прибори. Ако има резки промени в температурата е възможно да се образуват пукнатини или да се получи измятане. Не е добре да има и пряка слънчева светлина, докато вратата се съхранява, защото тя може да бъде причина за промяна на цвета на покритието и то да бъде неравномерно след това.

Винаги, вратата трябва да се съхранява в заводската си опаковка!

За да няма проблеми с мебелите, без значение какви са, те трябва да се пазят и поддържат. Ако хората се отнасят внимателно към вратата, тя ще продължи да изглежда като в магазина. Ако се почиства периодично и със специално предназначените препарати, нейния живот ще се увеличи.

Разрешено е почистването с мокри салфетки.

Повърхността на вратата трябва да се пази и върху нея не бива да се прилагат механични действия. Контактът с киселини, основи и разтворители не е за препоръчване, защото ще се образуват дефекти и ще се съсипе цялата врата.

Leave comment