Интериорни врати вътрешни

Интериорни врати в София – внос и диструбуция от Борман Комерс, град София – български, немски и полски производители. Брошури с цени на вътрешните врати на склад. Пълни ценови листи на производителите от Classen, Porta Doors, Erkado, Dre, Евростил.

**************************************************

Вътрешни интериорни врати в София – на склад. Брошура с цени. Доставка без монтаж – до 2 дни, доставка с монтаж – до 10 дни. Ламинатни врати, фалцови – складова наличност.

**************************************************

Цени интериорни врати склад в София 2017

Вътрешни интериорни врати от Полша – на склад в София – от Борман България

 

**************************************************

Каталозите на заводите-производители на вътрешните интериорни врати, с които работим. Всички модели могат да се поръчват – на заявка – срок на производство и доставка до склада в София – 35 работни дни

Ценовите листи на всички модели вътрешни врати (крила и каси), можете да погледнете в приложените PDF файлове с цените за вратите на всеки от заводите. Всички цени са с включен ДДС и са франко склад София. Доставка и монтаж не са включени в цената – 40 лв. за монтаж с права регулируема или щок каса, 50 лв. със заоблена луксозна каса.

**************************************************

Врати интериорни Classen

Врати интериорни Classen – каталог Врати интериорни Classen – цени
Вътрешни врати от Класен

Каталог Classen – бърз преглед

Врати вътрешни Erkado

Врати вътрешни Erkado – каталог Врати вътрешни Erkado – цени
Полски завод за врати Еркадо

Каталог Erkado – бърз преглед

Интериорни врати от Classen

Каталог интериорни врати Classen Цени интериорни врати Classen
Интериорни врати от Класен

Продукция на завод Класен

Врати интериорни Porta Doors

Врати интериорни PortaDoors – каталог Врати интериорни PortaDoors – цени
Вратите на полския завод Порта Доорс

Каталог Porta Doors – бърз преглед

Как можете да поръчате интериорни врати от нас?
Желаете да поръчате от нас вътрешни врати за района на област София – как може да стане това:
1. Достатъчно е да се обадите по телефона (ако не сте взели решение при посещението си в някой от магазините ни), и да дадете точен адрес на обекта, където ще поставяте вратите;
2. До 2-3 часа най-късно, наш служител Ви връща обаждането, като с него се уговаряте за ден и точен час, в който консултант от Борман Комерс ще Ви посети, за да вземе размери за вратите и съответно да Ви консултира на място, ако има нужда от това;
3. На следващия ден (понякога и на същия) размерите Ви са в офиса и са обработени. Когато пожелаете, можете да посетите някой от магазините ни, за да се подпише Договор за продажба на интериорни врати. При подписване на договора, се заплаща приблизително 50% от стойността на поръчката в брой, или с банков превод по сметка на фирмата;
4. След като вратите по поръчката Ви пристигнат в склада, до 1-2 дни след пристигането ще Ви се обади наш служител, ако имате готовност за монтаж – уговаряте дата и съответно монтираме;
4.1. Ако вътрешните врати, които сте поръчали са от наличностите в склада в София (това естествено Вие го знаете още преди вземането на размерите и преди поръчката), то може да се уговори ден за монтаж още при самото подписване на договора.

С тази статия, ще се опитаме да ви обясним какви са разликите между различните видове вътрешни врати и да ви разясним някои понятия, които ще ви помогнат при контакт с продавач-консултантите в магазините за интериорни врати. Вече 10 години, фирма Борман Комерс присъства на българския пазар и е изградила свой собствен начин на работа. Тя помага на хората да намерят вратите, които търсят, и се старае да бъде максимално полезна.
Има няколко признака, по които вратите могат да се класифицират:
– Според начина си на отваряне – могат да бъдат плъзгащи се, с панти, сгъваеми и др;
– Според конструктивните си особености и начина на производство – от ПДЧ, МДФ и масив;
– Според вида на материалите, които се използват за покритие – ламинатни врати, врати от масив, врати от МДФ, фурнировани врати;
– Според крилата и техния брой – еднокрили, двукрили, с пасивно крило;
– Според формата на крилото – правоъгълни и с арка;
– Според вида на на крилото – стъклени, с полустъкло и плътни.
Много е важно интериорните врати да бъдат монтирани от специалисти, които разполагат с подходящи инструменти и знаят какво правят.
Помещенията, където ще се монтират новите врати, трябва да са сухи. Дървото не бива да се поставя в мокри помещения, защото е хидроскопичен материал.
Хубаво е, преди вратите да се монтират в помещението, да престоят в него няколко денонощия. По този начин те ще се аклиматизират, докато са в легнало състояние. Това се прави най-вече когато времето е студено, но и при топло време няма да навреди. Докато вратите се аклиматизират, опаковката не трябва да се сваля от тях.
Върху местата, където ще се монтират пантите и заключващите механизми, може да се постави силикон или друга съставка с консервиращи свойства, за да се избегне контакт на вратата с лакираната повърхност и да се спре проникването на влага.
Съхраняването трябва да е на гладка и равна повърхност, която задължително да бъде суха. По този начин ще се предотврати появата на деформации преди монтажа. Докато се съхранява вратата, тя не бива ад е близо до нагряващи се уреди и прибори. Ако има резки промени в температурата е възможно да се образуват пукнатини или да се получи измятане. Не е добре да има и пряка слънчева светлина, докато вратата се съхранява, защото тя може да бъде причина за промяна на цвета на покритието и то да бъде неравномерно след това.
Винаги, вратата трябва да се съхранява в заводската си опаковка!
За да няма проблеми с мебелите, без значение какви са, те трябва да се пазят и поддържат. Ако хората се отнасят внимателно към вратата, тя ще продължи да изглежда като в магазина. Ако се почиства периодично и със специално предназначените препарати, нейния живот ще се увеличи.
Разрешено е почистването с мокри салфетки.
Повърхността на вратата трябва да се пази и върху нея не бива да се прилагат механични действия. Контактът с киселини, основи и разтворители не е за препоръчване, защото ще се образуват дефекти и ще се съсипе цялата врата.

 Copyright 2011-2017(c) Борман Комерс – врати София, Белите брези, улица Дойран 9-Б, 1680 София, България +359 2/868 9999 ()   +359 88 422 3581 *** 
Достоверност на информацията
Дата на създаване
Прегледано съдържание за
Вътрешните врати за интериора
Рейтинг на автора
51star1star1star1star1star