Какво не знаем за пожароустойчивите врати?

Пожароустойчивите врати се радват на голямо внимание от страна на домакинствата към днешна дата. Те ни помагат да се справим с огнената стихия, която може да дойде, както от самите нас, така и от съседен апартамент или къща. Освен огнезащита, тези врати ни предлагат и добра шумоизолация, която ни помага да избегнем градската врява и силната музика на комшиите.

protivopojarna vrata biala

Качествените пожароустойчиви врати при Борман, са изработени от стоманена и поцинкована ламарина, приложено е прахово боядисване и изолация от минерална вата с най-висока плътност.

Цветът на вратите е такъв какъвто пожелаете, а разнообразието е огромно. Имайте предвид, че тези врати могат да се слеят по един чудесен начин с вашия интериор, без да нарушат дизайна на апартамента или офиса.

Вратите против пожар идват със специализиран тип пожароустойчива брава със скрито резе и лостов принцип за заключване надолу/нагоре чрез вграденото устройство. Дръжките са със стоманен шилд и сърцевина и съответното PVC покритие. Патронът обикновено бива цилиндричен с един ключ, който лесно се подновява със секретен ключ при желание от ваша страна.

А ето как да намерим и най-качествените входни врати.

На лов за външни врати 😉 Как да изберете най-качествените врати измежду всички турски производители? Вижте във вестници.net

Пантите са от стомана и са заварени за касите на вратите. Боядисването е в цвета на касата с по две панти на едно крило. Този подход дава достатъчно стабилност за вашите конкретни нужди и изисквания, а освен това се радвате и на стилен дизайн, който няма начин да не ви хареса. Вградените в пантите пружини осигуряват т.нар. самозатваряне на крилата на вратите. Има опция и за автоматично самозатваряне, за която ще разкажем в някоя от следващите ни статии.

Уплътненията на пожароустойчивите врати ни вдъхват сигурност и дават добра огнезащита в унисон с изолирането на външния шум. Една чудесна новина за всеки, който се притеснява от вибрации, басове, огнени стихии, температурни аномалии и прочие. Освен това добавяме и селектор, който проследява последователното затваряне на двукрилните видове врати.

В търговските вериги за мебели, ще намерите еднокрилни и двукрилни пожароустойчиви врати в различни размери. Ако искате да имате пълен успех, трябва да премерите прецизно вашия вход в дадения обект, за да бъде монтирана самата врата.

Обобщение

Ние ви съветваме да се възползвате от професионалните фирми за продажба на врати, каквато без никакво съмнение е Борман Комерс. Специалистите ще ви дадат най-точни насоки за монтажа и начина на приложение на стоката. Вложете парите си в първото качество, а не търсете продукти втора употреба. Имайте предвид, че всичко евтино в един момент може да излезе доста по-скъпо, което е абсолютно правило в живота. Желаем ви успех при покупката на точната врата!