7 Причини да изберем вратите на Борман Комерс

Без значение дали обмисляте да смените стари външни врати на дома и вилата си, или пък ви очаква ремонт, което означава и чудесен повод да обновите своите интериорни врати, намирането на правилния производител или доставчик е от най-важните неща, които трябва да обмислите.

Различните фирми за врати в София предлагат различни по модел и качество врати, но можем ли да избираме просто ей-така, без да сме имали опит и работа с някоя конкретна компания.

Разбира се, за всичко си има първи път и когато той настъпи, най-добре е да използвате или жокер помощ от публиката, или да се обадите директно на приятел. Ние лично ви предлагаме отговор на вашия въпрос, който отлично пасва и на двата вида допълнителна помощ в търсене на фирма за врати.

Правилния избор на интериорни врати – вижте как…

Доверете ни се, като заложите на вратите на Борман Комерс. Дори публиката ще го каже, защото фирмата е изградила доста солидна мрежа от постоянни клиенти, които с радост споделят, че на драго сърце отново ще сменят своите вътрешни врати или ще купят по-надеждни за входа блиндирани врати именно от тях.

Отделно, ние ви предлагаме директно да видите седемте основни причини да изберете не кои да е, а именно вратите на Борман Комерс.

  1. Голямо разнообразие

Interiorni-vrati-Polsha-sklad-2015-ceniТова е една от основните причини да се спрем именно на вратите на Борман Комерс. Хубавото на фирмата е, че предлага не само качествена продукция, но и че дава голям избор както от гледна точка на функционалност – и външни врати, и страхотни интериорни врати – но и от страна на дизайн и визия.

  1. Перфектно качество

Фирма Борман Комерс е дистрибутор на врати от висок клас, които врати са директен внос от най-изявените европейски производители в бранша. Така например, в наличност на Склад, от фирмата можете да закупите уникални вътрешни врати от Германия, Полша, Чехия и дори Турция. Последните, както добре знаете, се славят с максимална издържливост и надеждност.

  1. Възможност за доставка и монтаж

Вижте и за външния вид на пожароустойчивите врати на Борман – положителни качества на една огнеупорна врата.

Не подценявайте тези критерии в избора на фирма за вашите домашни врати. Вратите на Борман Комерс винаги вървят ръка за ръка с услугата доставка и монтаж поради простата причина, че сами клиентите трудно биха намерили подходящ транспорт, с който да закарат вратата си до дома, без да я наранят или одраскат.

За монтажа това важи с още по-явна сила. Не всички сме родени майстори, но в България, доста често всеки си мисли, че може да се справи с каквато и да е майсторска задача.

Когато става въпрос за скъпи или деликатни като изработка врати обаче такъв подход би се оказал катастрофален за цялостта на цялата врата. А и нека си го кажем – не е ли по-удобно някой друг да свърши вместо нас неприятната черна работа?

От Борман Комерс са винаги готови да ви помогнат с тази нелека задача – монтажът на вътрешни или външни врати.

  1. Най-добрите цени на пазара

Вратите на Борман Комерс се предлагат на страхотни цени и по сравнение дори само с различните фирми за врати в София те може би най-добре са се справили с балансирането на качество и крайна цена.

Нещо повече – много често от Борман Комерс правят и специални отстъпки за по-големи поръчки или за редовните си клиенти.

Не ги пропускайте или директно се свържете със служител на Борман Комерс за уточняване на крайната цена на артикула, който сте си избрали!