Полските интериорни врати – предпочитани от клиентите

Полските интериорни врати на българския пазар са предпочитани от множеството клиенти към днешна дата. Компании като Porta Doors внасят квалитетни стоки у нас, а това дава възможност на потребителите да получат 100% качество и сертификат, който го удостоверява. Борман България е една от фирмите вносителки на полски вътрешни врати на високо равнище.

Интериорни врати от Porta Doors в България

Двукрила портална врата, модел London – на полския производител Porta Doors *всички врати от продукцията на завода могат да се поръчат като портални

За над 25 години Porta Doors се наложиха като един от най-известните брандове в производството на вътрешни врати, които помагат за създаването на уникален интериорен дизайн в домовете и работните места на клиентите. Полската компания продава своите продукти и у нас, така че всеки, който иска може да ги разгледа, и да ги закупи за нуждите си.

Богатото разнообразие от материали, разцветки, дизайни и декорации на вратите, е причината за тяхната популярност на родния пазар. Разбира се, когато избирате интериорни врати от Porta Doors получават документ, който удостоверява техния произход, за да знаете, че сте попаднали на оригинална стока. Отделно от това имате дългосрочна гаранция и сервиз.

Вратите от Полша правят впечатление с отличните си топло и шумоизолационни характеристики. С тях ще подобрите енергийната ефективност на стопанисвания от вас обект, а също и ще се насладите на повече спокойствие в отсъствие на заобикалящия ви вреден шум. Порта е производител, който разчита на иновативни технологии и отлични материали.

В сайта на Борман България ще намерите каталог със снимки, описания и цени на полските врати. Вносителят ви предлага да закупите дадения продукт, а също така предоставя услуги, от сорта на предварителен оглед, демонтаж на старите и монтаж на новите вътрешни врати. Всичко това идва до крайния потребител на една наистина достъпна цена, която да го радва.

Полски и немски интериорни врати в София. Цени | Борман™

Какво представляват вътрешните врати на Porta Doors?

Модерна вътрешна врата на Porta Doors, материал МДФ с покритие естествен фурнир

Производителят прави впечатление със страхотните си продукти, които са изразени в крила и каси от материали, от типа MDF и HDF. Това са иновативни материали, с чиято помощ се постига завидна здравина. Ето защо интериорните врати от Porta Doors издържат десетки години наред, без да загубят перфектния си външен вид и своята висока функционалност.

За изработката на полските вътрешни врати се използват масив и фурнир, така че да добият визията, която желаете. С точния подбор на разцветки ще постигнете красив дизайн за дома или офиса. Най-хубавото е, че имате достъп до комбинация от дърво и стъкло, за да изглеждате още по-стилни. Всичко това е поднесено с лесен и бърз монтаж на адреса ви.

Покритието на интериорните врати от Порта не се надрасква лесно, което ги прави много търсени от клиенти с домашни любимци – кучета и котки. За да стане това възможно се използват висококачествени бои и лакове, както и изключително издръжливи пособия.

Експлоатацията на полските врати няма да ви затрудни. Вие можете да изберете начина на отваряне и затваряне, така че да ви е удобно. Проблеми свързани със скърцане, невъзможност за затваряне, деформации и тем подобни, не съществуват. Ако все пак имате някакъв проблем, то специалистите на Борман са готови да ви помогнат, с адекватната си намеса, и то незабавно.

Каква е цената на полските интериорни врати?

Брошура с цени на полските врати, които се поддържат на склад в София – 2018г.

В зависимост от моделите на вратите, цената варира. Комплект крило и каса може да се намери за незначителната сума от 160 лева, но по-добрите варианти стигат до сумата от 1600 лева. Добрата новина е, че клиентът може да реши какви врати да селектира, като се съобрази с финансовите си възможности. Общо взето на пазара се предлага за всекиго по нещо.

Имайте предвид, че инвестицията в нови вътрешни врати, не е нещо, което се прави от каприз, а по-скоро представлява вложение в здравината на вратите в перспектива. Ето защо не бива да пестим от добрите продукти, с чиято помощ ще постигнем така желания уют в имотите си.

Обратното съждение е свързано с евтините китайски стоки, които търпят различни повреди и деформации буквално месеци, след като сте ги закупили. Помислете си дали си струва да “хвърляте“ пари на вятъра за нещо, което ще даде дефекти по-рано, отколкото сте мислили. Заделете нужните средства и чак тогава обзаведете собствеността си с по-добрите врати.

Други продукти от Porta Doors –Полша

Освен вътрешни интериорни врати, полският производител ви предоставя богата продуктова гама от входни врати. Цените на последните започват от 460 лева и стигат до внушителните 7000 лева за по-луксозните стоки. И тук изработката на е на европейско ниво, съобразено с последните изисквания за системи на заключване, външен вид и добра функционалност.

Външните врати на Порта са един от начините да предпазите дома и работното място от взлом, както и да се сдобиете с топло и шумоизолация на топ равнище. На ваше разположение са дървени и метални крила, внушителен избор от цветове, декоративни елементи и дизайни. Не се колебайте да изберете именно тези входни врати от Борман България, за да тържествувате.

Няколко думи в обобщение

Интериорните и входни врати на Porta Doors са доказали качествата си през годините. Още от 1992 г. компанията превзема пазара в Европа осигурявайки наистина отлични стоки за всеки клиент. Иновативните технологии и материали свидетелстват за успеха на едноименната компания, която можете да срещнете и у нас. За целта просто разгледайте предложенията за врати Борман, за да получите представа за вида на стоките, цените, описанията и така нататък.

За най-търсените врати – интериорните.

В тази статия акцентирахме върху интериорните врати от Полша, но очаквайте информация и за останалите продукти на Порта. Сега е време да се разделим с вас, и да ви оставим сами да прецените какви врати да закупите за нуждите на домовете и местата, на които работите. Пожелаваме ви успешен избор на продукти от полските производители на най-добрите цени.